Kalusto

Sammutusauto ES 131

Mercedes-Benz 1234, vuosimalli 1999

"Hööki" sisältää runsaasti sammutus- ja pelastustoimintaan tarvittavaa kalustoa. Yksikkö hälytetään lähtökohtaisesti kaikkiin tehtäviimme (pois lukien ensivaste) niin sammutustöihin, tieliikenneonnettomuksiin kuin vahingontorjuntoihin ja kaikkeen siltä väliltä. Kuljettajan sekä ryhmänjohtajan lisäksi paikat neljälle sammutusmiehelle. Yksikkö kykenee hoitamaan itsenäisesti pienet tehtävät, sekä aloittamaan sammutus- ja pelastustyöt ennen muita tukevia yksikköjä.

Säiliöauto ES 133

Mercedes-Benz Actros, vuosimalli 2003


"Pytty" sisältää pienemmän määrän sammutuskalustoa ja 12 000 litran vesisäiliön. Yksikköön mahtuu kuljettajan lisäksi yksi sammutusmies. Säiliöauto toimii tukiyksikkönä muille, yleensä sammutusautolle.

Miehistöauto ES 137

Mercedes-Benz Vito, vuosimalli 2020

"Seiska" on erityisesti miehistönkuljetukseen tarkoitettu yksikkö. Kuljettajan lisäksi paikkoja on kahdeksalle sammutusmiehelle. Autoa käytetään ensisijaisena ensivasteyksikkönä, mutta myös muihin huolto- sekä tukitehtäviin, esimerkiksi peräkärryn ja venetrailerin vetämiseen.

Vene ES 138

Sun Buster R, vuosimalli 1990

"Nipa" on maksimissaan neljälle miehistön jäsenelle tarjoitettu kulkuväline Puulalla tai muulla lähialueen järvellä, jonne se tarvittaessa kulkee maanteitse trailerin kyydissä. Venettä käytetään apuna myös esim. potilaskuljetuksissa ja kalustonsiirroissa. Vene on alumiinirunkoinen kompakti työvene, jota vauhdittaa Yamahan 30hv perämoottori.