Tule mukaan toimintaamme!

10 - 16 -vuotias nuori: ota meihin yhteyttä sosiaalisessa mediassa tai laita viestiä nuoriso-osaston johtajalle. Uusia jäseniä otetaan mukaan pääsääntöisesti elokuussa harjoituskauden alussa. Katso lisätiedot ja ole yhteydessä Facebookin tai Instagramin kautta tai soittamalla osaston johtajalle.

Täysi-ikäinen operatiivisesta toiminnasta kiinnostunut mies tai nainen: voit ilmestyä paikalle hälytysosaston harjoituksiin paloasemalle maanantaisin klo 18 (pl. kesäkuukaudet). Osallistut tietyn aikaa viikkoharjoituksiin, kunnes pidämme kootusti perehdytyskurssin palokuntamme toimintaan. Tämän jälkeen osallistut pelastuslaitoksen järjestämälle Pelastustoiminnan peruskurssille, jonka suoritettuasi pääset mukaan hälytystehtäviin. Jatkokoulutusmahdollisuudet tästä eteenpäin ovat lähestulkoon rajattomat!

Kuorma-autokortti tai hirvittävä punttisalitausta ei ole vaatimus toimintaan osallistumiseen. Kaikille riittää kyllä puuhaa! Lue lisää kotisivujen osastot-välilehdeltä, sosiaalisesta mediasta tai ota yhteyttä palokunnan päällikköön.

Muusta toiminnastamme kiinnostunut aikuinen: haluaisit olla osa palokuntayhteisöä, mutta hälytystoiminta ei ole sinun juttusi? Ota yhteyttä nais- tai veteraaniosastomme johtajiin, jotka kertovat toiminnasta lisää. Voit tarttua hihasta kiinni kylän raitilla tai tapahtumissa, joihin osallistumme. Palokuntanaisten toimintaan voi osallistua kuka tahansa sukupuolesta riippumatta. Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löytyvät kotisivujen yhteystiedot-välilehden alta.